Gabriel Firea îi acuză pe Cîțu și Turcan că se răzbună pe bătrâni. Firea spune că premierul şi ministrul Muncii taie la jumătate banii de tratament pentru bătrânii bolnavi.

Gabriela Firea susţine că decizia reprezintă o lipsā de viziune si strategie guvernamentală. Senatorul PSD a analizat cifrele şi a constatat că în 2021 suma alocată biletelor de tratament este de doar 200 de milioane de lei

Florin Cîţu şi Raluca Turcan taie la jumătate banii de tratament pentru bătrânii bolnavi! Suma alocată biletelor de tratament este de doar 200 de milioane de lei în 2021, faţă de 370 de milioane de lei în anul 2020”, a scris Firea pe Facebook.

Reprezentantul PSD mai spune că este vorba despre o răzbunare a guvernanţilor.

Asta în contextul în care majoritatea pensionarilor suportă din pensiilor lor parte a biletului de tratament! Guvernul de Dreapta se răzbună pe cei mai necăjiţi dintre români, pe pensionarii bolnavi”, a precizat Gabriela Firea.

Citeste si:
Firea, după evacuările de la Spitalul Foișor: Au trecut 15 ore și...
Firea, după evacuările de la...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.