Gabriel Firea îi acuză pe Cîțu și Turcan că se răzbună pe bătrâni. Firea spune că premierul şi ministrul Muncii taie la jumătate banii de tratament pentru bătrânii bolnavi.

Gabriela Firea susţine că decizia reprezintă o lipsā de viziune si strategie guvernamentală. Senatorul PSD a analizat cifrele şi a constatat că în 2021 suma alocată biletelor de tratament este de doar 200 de milioane de lei

Florin Cîţu şi Raluca Turcan taie la jumătate banii de tratament pentru bătrânii bolnavi! Suma alocată biletelor de tratament este de doar 200 de milioane de lei în 2021, faţă de 370 de milioane de lei în anul 2020”, a scris Firea pe Facebook.

Reprezentantul PSD mai spune că este vorba despre o răzbunare a guvernanţilor.

Asta în contextul în care majoritatea pensionarilor suportă din pensiilor lor parte a biletului de tratament! Guvernul de Dreapta se răzbună pe cei mai necăjiţi dintre români, pe pensionarii bolnavi”, a precizat Gabriela Firea.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.