Social 19 Martie 2021 11:56

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a explicat de ce recuperarea după vaccinare este atât de importantă pentru organismul uman.

„Toți din presa medicală spun 'atenție după vaccin, nu sunteți același'. Este adevărat. Chiar dacă nu aveți un lucru major, simțiți o stare de oboseală generală, nu vă puteți aduna, nu vă mai vine ideația perfectă, memoria”, a spus Vlad Ciurea la Digi24.

Apoi a continuat: „Este bine să găsim în post-vaccinare o stare de refacere.

Haideți să ne gândim că vaccinul e vaccin, deci e o formă de element care se introduce în corpul tău și tu produci o luptă. Dacă organismul tău luptă, încearcă să-l menajezi, să te culci devreme, să mănânci regulat, să nu te enervezi la primele știri, să ai o igienă, o odihnă...toate mijloacele de apărare și să ai grijă de corpul tău, din toate punctele de vedere...mișcare, lichide foarte multe. Tot organismul trece prin lichide, inclusiv creierul. Deci să bem lichide, dar n-am spus alcoolice. Toate vitaminele, mineralele ne fac foarte bine”, a afirmat Vlad Ciurea.

Retail jobs

Acesta a vorbit despre sechelele prin care trec cei care au fost bolnavi de Covid-19 și inclusiv experiența sa din recuperarea post-boală.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.