Social 19 Martie 2021 11:50

Jurnalistul Victor Ciutacu sare în apărarea colegului de breaslă, după o serie de comentarii care nu le-au picat prea bine acestora. Ciutacu explică că una este să critici un jurnalist pentru opiniile sale, dar a-l concedia este strict problema Antenei 3, nu a telespectatorilor.

„Chiar dacă valul de hate pe care și l-a luat în ultima vreme ar indica o oportunitate de neratat pentru cei pe care i-a scos din minți, a pune pe piață o petiție pentru concedierea lui Radu Tudor e greșit. La fel de greșit, în oglindă, ca apelul la diverși sponsori ai unor emisiuni sau la conducerile altor posturi tv de a-i lăsa fără slujbe pe prezentatorii altor show-uri pentru că au cârâit împotriva nobilelor idealuri ale sectei Martorii lui Covid. În cazul lui Radu Tudor, e fix problema lui și a Antenei 3; plus a telespectatorilor care au lângă ei telecomanda. Așa că ne potolim odată cu fixația de a face noi ordine în ograda altora?”, scrie Victor Ciutacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.