Un tânăr a fost filmat în timp ce călărea pe un drum european din județul Dolj. Polițiștii încearcă să îl identifice pentru a-l amenda.

„Călăreţul singuratic”, aşa se intitulează filmul postat de un participant la trafic, un film care a intrat şi în atenţia autorităţilor.

Potrivit legislaţiei în vigoare, oamenii nu au voie să meargă călare pe drumurile naţionale şi europene. În cazul în care va fi identificat, bărbatul riscă o amendă între 1.300 şi 2.900 de lei.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.