Social 18 Martie 2021 12:47

Un minor în vârstă de 12 ani din oraşul Babadag, a fost înjunghiat miercuri de un coleg, în vârstă de 13 ani, într-un conflict spontan, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea (IPJ) care a întocmit în acest caz dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Conflictul dintre cei doi copii, colegi de şcoală, s-a petrecut pe stradă, iar minorul de 12 ani a fost rănit în zona abdomenului şi a femurului stâng şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ioana Nanu, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.