Social 15 Martie 2021 11:26

Oraşul Bragadiru intră în carantină de luni, de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, informează Instituţia Prefectului Judeţul Ilfov.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 25 din 14.03.2021 privind propunerea de carantinare a oraşului Bragadiru, propunere înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii, potrivit Agerpres.

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6626 privind instituirea carantinei zonale până la data de 29 martie, ora 22:00.

Modelul de declaraţie pe proprie răspundere, hotărârile CJSU Ilfov şi Ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pot fi consultate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului - Judeţul Ilfov.

Măsurile obligatorii pe care trebuie să le respecte toate persoanele care se află permanent în zonă sau care o tranzitează sunt prevăzute în Ordinul şefului DSU.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.