Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a căzut în lacul de acumulare Soleşti, unde s-ar fi aflat la braconaj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, cel care a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112 a fost administratorul lacului de acumulare, la faţa locului fiind trimise echipaje medicale aparţinând SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

„Bărbatul a fost predat echipajului SAJ şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. În cursul nopţii, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Dan Ionaşcu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul, în acest caz fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.