Social 12 Martie 2021 19:24

Un băiat în vârstă de 13 ani din Pipirig, Neamț, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria" din Iaşi, după ce colegii săi de școală l-au aruncat în aer, dar nu l-au mai prins.

Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, în urma impactului cu pardoseala.

La acest moment, starea de sănătate a băiatului este stabilă şi medicii speră ca acesta să aibă o evoluţie bună.

Băiatul de 13 ani este elev la la Liceul Tehnologic „Ion Creangă" din Pipirig. Acesta a fost aruncat în aer de colegii săi, dar nu a mai fost prins, iar el a căzut și s-a lovit cu capul de pardoseală. Imediat după incident, elevul a fost dus la dispensarul din Pipirig, de unde mai apoi a fost transferat la Spitalul din Târgu Neamţ. Acolo medicii au solicitat transferul băiatului la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi, cu elicopterul SMURD.

Am primit în cursul gărzii de ieri un copil, un băieţel, un traumatism cranio-cerebral suferit prin cădere de la înălţime, care a necesitat supraveghere şi instituirea terapiei în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Copilul este în continuare sub supravegherea noastră. Urmează să efectueze investigaţiile imagistice conform protocoalelor şi sperăm să fie o evoluţie bună ca şi până acum. A avut nişte perioade un pic mai dificile, dar acum este stabil", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sf Maria din Iaşi, dr. Lavinia Ionescu, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Martie 2021 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.