Social 11 Martie 2021 11:32

Planul de stimulare a economiei SUA marchează și începutul unui Nou Model Economic, unul ce se bazează pe un stat activ, implicat în viața cetățenilor, afirmă Marcel Ciolacu.

„Congresul american a votat astăzi planul de #stimulare a economiei în valoare de 1,9 trilioane de dolari, propus de Joe Biden. O intervenție fiscală masivă destinată familiilor sărace și celor din clasa de mijloc, care va accelera redresarea Americii, fără a supraîncălzi economia.

Pe lângă efectele sale directe în economia americană și globală, acest pachet de stimulare a economiei marchează și începutul unui Nou Model Economic, unul ce se bazează pe un stat activ, implicat în viața cetățenilor, nu doar unul care se preocupă de piețele financiare, așa cum susțin partidele de dreapta”, a scris Marcel Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu precizează că PSD a avut o poziție similară

„Același lucru îl spunem și noi - rolul statului este acela de a guverna în numele și pentru cetățeni. În același timp, mai ales în perioade de criză cum este cea pe care o traversăm, statul are datoria de a proteja categoriile vulnerabile și de a sprijini clasa de mijloc și producătorii autohtoni”, a mai scris Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.