Social 10 Martie 2021 16:10

Actorul Mugur Mihăescu și investitor HoReCa, a vorbit despre noile restricții impuse de autorități, spunând despre acestea că nu sunt noi, ci sunt aceleași de un an de zile.

Industria HoReCa a fost grav afectată de pandemia Covid-19, iar reprezentanții acesteia se plâng de restricțiile impuse de autorități, mai ales pentru că sunt aceleași de un an de zile, dar nu se văd progresele încă.

Nu sunt noi restricţii. Sunt aceleaşi restricţii de un an de zile. Şi după aceleaşi restricţii, avem tot 1.000 de oameni la ATI. Indiferent că am fost închişi, deschişi, tot 1.000 de oameni la ATI am avut, indiferent de cât de deschişi sau închişi am fost noi.

Atâta timp cât oamenii circulă si mijloacele de transport iar mall-urile sunt arhipline și supermarketurile sunt arhipline, când se închide ceva, aceleași restricții, închidem HoReCa. Asta nu am înțeles-o niciodată. Fratilor, ați închis HoReCa. Facem parte din sistemul ăsta, să ne apăram unii pe altii. Ok. Ce ați pus în loc, că ne ați inchis? Nimic. Doar promisiuni, nimic, nimic, nimic. Am reinvestit acum să facem stocurile, am ținut deschis trei saptămâni, ne ați închis iar. Ce ați pus în loc? Iar nimic. Despre asta este vorba”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: „Pentru ei suntem doar o statistică

Actorul susține că pentru autorități, HoReCa nu reprezintă nimic altceva decât o statistică.

Și pe urmă o să zică lumea, că de ce vor ăștia să iasa în stradă, sau să le dea în cap cu ceva, pentru că pentru ei suntem doar o statistică, pentru ei nu există Ionel, Dan, Marian. Pentru ei suntem doar o statistică. Stati acasa. faceti. Păi facem asta de un an. Nu s-a schimbat nimic bun. Să avem răbdare. Păi ne spuneți de un an”, a mai spus acesta la Antena 3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Martie 2021 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.