În curtea Spitalului Municipal Dej a izbucnit un incendiu care a alarmat întreaga unitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu a fost necesară evacuarea pacienților.

Pompierii au intervenit la scurt timp după izbucnirea incendiului, iar curentul electric a fost oprit pentru scurt timp.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a anunțat că incendiul a avut loc în zonele administrative ale unității medicale și nu au fost probleme cu energia electrică din saloane, potrivit Antena3.

„A fost vorba despre un eveniment minor. Au fost prezente două autospeciale ale ISU Cluj privind aprinderea unor elemente din componenta tabloului de siguranţă din postul de transformare care funcţiona într-o clădire din curtea spitalului. Aşadar, nu au fost afectate persoane, sau pacienţii spitalului. A fost vorba doar despre arderea cu o flacără destul de redusă în interiorul punctului de transformare care a generat mai mult fum. Nu au fost necesare măsuri de evacuare, persoane care să sufere în vreun fel. Flăcările au fost stinse la scurt timp, după ce pompierii au ajuns folosind stingătoarele cu pulbere din dotarea autospecialelor și nu au pus niciun fel de problemă. A fost afectată parțial alimentarea cu energia electrică în anumite spații administrative, spațiile sensibile ale spitalului sunt funcționale. Saloanele și spațiile care sunt sensibile au energie electrică și nu au probleme. Sunt zone adminsitrative, cum sunt birourile, sau policilnica unde există alimentare parțială, deci nu sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică'', a spu s Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.