Social 9 Martie 2021 12:37

Un jandarm care asigura paza Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost găsit împușcat în cap, în dimineața zilei de marți, la puțin timp după ce intrase în post. Din primele cercetări efectuate, se pare că bărbatul s-ar fi sinucis.

La locul incidentului au sosit echipaje medicale SMURD și elicopterul SMURD și l-au găsit inconștient pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, starea lui fiind una instabilă.

Echipajele medicale au început să îi facă manevrele de resuscitare.

În acest m oment, jandarmul este în comă, fiind intubat de medicul de pe elicopter, și este transportat la Spitalul Județean Constanța.

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7.50, la scurt timp după ce colegul a intrat în post. Are 43 de ani, este tatăl unui băiat în vârstă de 16 ani, un foarte bun coleg cu misiuni internaționale la activ. A fost evaluat psihologic în anul 2020, fiind declarat apt. Nu a dat nici un semn cu privire la ce avea de gând să facă“, a declarat colonel Dan Nicolae, șeful de stat major al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă.

Bărbatul s-a împușcat, folosind armamentul din dotare, potrivit focuspress.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.