Social 8 Martie 2021 15:36

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, consideră şocante informaţiile apărute în presă referitoare la pacienţii de la spitalul din Sibiu şi a adăugat că va vedea „ce se întâmplă de fapt acolo”.

„Vom încerca să vedem ce s-a întâmplat de fapt acolo. Am citit şi eu parte din articolul din publicaţia din Sibiu, este absolut şocant", a afirmat Voiculescu, la Parlament.

El a adăugat că nu a primit sesizări, fiind vorba despre un articol apărut în presă.

„Nu am primit sesizări că s-ar întâmpla ceva măcar asemănător în alte secţii. În momentul acesta vorbim despre o relatare dintr-un articol de presă, lucru care trebuie verificat", a spus ministrul Sănătăţii.

Procurorii au deschis luni, un dosar penal pentru omor, în cazul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce a fost publicat un articol în presa locală, în care o sursă a declarat sub protecţia anonimatului că ar fi ucis, ca fost angajat al Secţiei ATI, atât el, dar şi alte cadre medicale, pacienţi cu COVID-19, a precizat, pentru Agerpres, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean.

„Deocamdată, doar în urma articolului ne-am sesizat din oficiu. S-a înregistrat dosar penal şi urmează să facem cercetări in rem", a explicat procurorul Ion Veştemean.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Martie 2021 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.