Social 8 Martie 2021 10:35

Indicatorii de calitate a apelor fizico-chimici şi biologici se situează în jurul valorilor normale în cazul lacului IOR, Primăria Sectorului 3 urmând să continue monitorizarea, atât din punct de vedere bacteriologic, cât şi al faunei acvatice, potrivit reprezentanţilor Administraţiei Naţionale „Apele Române".

„Din analizele preliminare efectuate la apa lacului IOR de către laboratorul nostru, indicatorii de calitate a apelor fizico-chimici şi biologici se situează în jurul valorilor normale. Aceste analize au fost efectuate în cadrul unui control coordonat de către Garda Naţională de Mediu cu privire la modificarea culorii apei lacului. Nu există mortalitate piscicolă. Lacul IOR se află în administrarea Primăriei Sectorului 3 căreia i s-a solicitat să continue monitorizarea calităţii apei, atât din punct de vedere bacteriologic, cât şi al faunei acvatice", precizează reprezentanţii ANAR pe pagina de Facebook a instituţiei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.