Social 8 Martie 2021 08:58

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă suspendarea spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile proprii, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 8 martie, după ce Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a decis interzicerea spectacolelor din cauza intrării în cenariul roșu.

Contravaloarea biletelor cumpărate va fi restituită începând cu ziua de marţi, 9 martie, ora 10,00. Casa de bilete va fi deschisă de marţi până vineri între orele 10,00 – 18,00 şi este necesară prezentarea biletului în format fizic. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată direct în cont de către mystage.ro la o dată care va fi anunţată ulterior, precizează sursa citată.

Pe 8 martie, la TNB erau programate două reprezentaţii cu „Sunt un orb”, un spectacol găzduit la Sala Mare, cu Horaţiu Mălăele, de la orele 17,30 şi 20,00.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Martie 2021 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.