DNA a cerut plasarea fostului ministru, Elena Udrea sub control judiciar pentru a nu pleca din țară după ce aceasta a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare.

Elena Udrea a declarat că este convinsă că niciun judecător nu va menține această sentință.

„Am responsabilitatea unui copil. Mă lupt și pentru copil nu doar pentru mine”, a spus Elena Udrea înainte de a intra la Curtea de Apel.

„Unde să fug, sunt mamă și am în grijă un copil. Rămân în țară indiferent ceea ce se va decide. Doamne, suntem la justiție, nu suntem la biserică. Tatăl acelei fetițe ucise de șoferița beată a blestemat judecătoarea care a eliberat-o. Oamenii au și astfel de sentimente când este vorba de un copil”, a mai declarat Elena Udrea.

După pronunțarea sentinței, Elena Udrea a blestemat-o pe judecatoarea Claudia Jderu pentru că a condamnat-o la 8 ani de închisoare cu executare: „O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu”.

DNA a solicitat Curții de Apel București ca Elena Udrea să fie plasată sub control judiciar, măsură ce implică și interdicția de părăsire a României, informează realitatea.net.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.