Social 4 Martie 2021 12:14 de Lorena Martin

90 de persoane au fost evacuate dintr-un magazin Metro din Baia Mare din cauza unui miros înțepător de gaze.

Zeci de persoane evacuate după ce într-un magazin din Baia Mare s-a simţit miros de gaz. Pompierii intervin la magazinul Metro din Baia Mare cu două echipaje și un EPA SMURD.

„Au fost evacuate 60 de persoane, personal, și aproximativ 30 de clienți”, a transmis Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, potrivit Antena3.

Ulterior, ISU Maramureș a anunțat că „Magazinul și-a reluat activitatea. Mirosul venea de la o stație de încărcare situată în apropierea magazinului”.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.