Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu este revoltat de decizia prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind redeschiderea dosarului „10 august”.

Ministrul Vlad Voiculescu a postat un mesaj pe Facebook şi a comparat evenimentele de pe 10 august 2018 cu revoluţia şi cu mineriadele.

„Citesc abia acum despre sentinţa de astăzi (n.r. 2 martie) şi îmi vine să mă iau cu mâinile de cap. Decembrie 1989 cu al său “cine a tras în noi după 22?”, apoi mineriadele şi acum 10 august. Mereu aceeaşi reţetă: nişte politruci ajunşi în fruntea statului folosesc instrumentele la îndemână - indivizi cu uniforme, măciuci şi eventual grade - pentru a bate, a umili sau chiar a omorî români fără vină, după care ei şi ai lor mermelesc lucrurile aşa încât nici ei nu sunt vinovaţi, nici instrumentele lor”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu susţine că sistemul ocult a provocat incidentele de la mitingul diasporei şi deznodământul din instanţă.

„Totul pe banii noştri. Practic, contribuabilul român a plătit politicieni care să îl fure şi umilească, jandarmi care să îl bată, procurori care să se răzgândească dacă vor sau nu să facă dreptate şi judecători care să ne spună că ni s-a părut. Statul nostru ţine să ne amintească din când în când pe cine serveşte în primul rând. Pe sine. Lucrurile nu pot să rămână aşa”, a menționat Vlad Voiculescu.

Citeste si:
580.000 de parfumuri contrafăcute, băgate în țară cu ajutorul a 2...
2 polițiști și 3 vameși au...

Marţi, Tribunalul Bucureşti a respins cererea DIICOT privind dosarul „10 august”. Asta înseamnă că ancheta DIICOT în cazul şefilor Jandarmeriei rămâne închisă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.