Social 2 Martie 2021 14:00 de Lorena Martin

Gina Pistol a primit o serie de acuzații din partea urmăritorilor săi de pe Instagram, conform cărora prezentatoarea TV a apelat la medicul estetician în timpul sarcinii.

Gina Pistol este în săptămâna 37 de sarcină, ceea ce înseamnă că în orice moment din luna martie, poate să nască.

Oamenii din mediul online au presupus că aceasta și-a făcut operații estetice în timpul sarcinii, acuzând-o pe Instagram. Prezentatoarea TV le-a răspuns:

„Nu, nu mi-am injectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel. Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a mărturisit Gina Pistol, pe Insta Story, supărată pe reacțiile celor din jur.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.