Sorin Cîmpeanu a spus despre petrecerea de ziua de naștere a cunoscutului vlogger român Selly, că există aspecte contradictorii în acest caz și îi este greu să își formeze o opinie.

„E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut şi alte acţiuni, foarte responsabile, care intră în contradicţie flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut şi bune, şi rele, şi responsabile, şi non-responsabile”, a declarat Ministrul Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat dacă există pericolul ca alţi tineri să ia drept exemplu această petrecere care a încălcat regulile din pandemie.

„Ca om de media, ştiţi foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranţă da, există pericolul”, a adăugat ministrul.

„După cum există şi şansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a completat acesta.

Retail jobs

Petrecerea organizată de vloggerul Selly cu ocazia zilei sale de naştere s-a terminat cu amenzi din partea poliţiştilor. Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, chiar de pe contul său de Instagram. Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 15.000 lei pentru petrecerea care încălca regulile din pandemie, informează adevarul.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.