Medicul Virgil Musta de la Timişoara susține că este foarte probabil ca România să se confrunte cu o creștere a numărului de cazuri în următoarea perioadă.

Medicul se aşteaptă la o creştere a numărului de cazuri. ”De două săptămâni, cu greu mai facem faţă cazurilor COVID severe care necesită internare”, afirmă Musta.

Virgil Musta și-a expus părerea despre al treilea val al pandemiei de coronavirus care se vede deja în cifrele înregistrate în majoritatea ţărilor din Europa.

„Avem experienţa anului trecut, în momentul în care în Europa a început să apară şi să crească numărul de cazuri, la un interval de 2-3 săptămâni, au apărut şi la noi şi apoi au crescut. Acelaşi lucru se întâmplă şi acum (…) Foarte probabil că şi noi urmăm calea Europei, din păcate, şi în curând ne vom confrunta cu un număr şi mai mare de cazuri. În Timişoara şi în Timiş, din păcate, noi deja de două săptămâni simţim această creştere a numărului de cazuri şi presiune pe sistemul de sănătate, astfel încât cu greu mai facem faţă cazurilor severe care necesită internare”, a afirmat medicul.

Acesta consideră că ”de fiecare dată când ne relaxăm se constată revigorarea infecţiei”, informează g4media.ro.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19 în România: 3852 de noi cazuri și 195 de decese
Bilanțul Covid-19 în România:...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.