Un pacient de 80 de ani, internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a murit, duminică, după ce a căzut de la etajul 5 al unităţii medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient internat la Spitalul Judeţean Constanţa ar fi căzut în gol de la etajul 5. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, de 80 de ani, din municipiul Constanţa, cadrele medicale declarând decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", după alerta primită prin intermediul numărului unic de urgenţe 112, la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje.

„De îndată la faţa locului au fost alertate o maşină de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa - C2. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost declarat decedat la faţa locului în urma protocolului de resuscitare", a informat ISU, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.