Viorica Dăncilă a scris o carte în care povestește experiența ei în lumea politică. Conform presei, ea a colaborat cu jurnalista Marga Nițu la publicarea cărții-interviu, în care se regăsesc mai multe greșeli gramaticale.

În răspunsurile oferite de Viorica Dăncilă în cartea-interviu se regăsesc deseori numele colegilor din PSD: Marcel Ciolacu, Liviu Dragnea, Paul Stănescu și Adrian Gâdea, iar printre ele sunt strecurate greșeli gramaticale și relatări bizare, susțin cei care au răsfoit-o.

„Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău. Ei spun că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid. Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament. Acești oameni lași nu au avut curajul să spună atunci, cum a făcut-o Viorica Dăncilă, că nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. Lașii aceștia se comportau ca niște slugi și au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stănescu este unul dintre acești lași”, povestește Viorica Dăncilă în cartea-interviu.

„Aceiași oameni care s-au dus și au mințit, îmi dădeau și mie aceleași mesaje, că a zis Liviu Dragnea, că a făcut Liviu Dragnea, dar eu am avut tăria să mă duc la el și să întreb, am avut tăria să spun adevărul, chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau (citat exact, greșelile gramaticale nu ne aparțin) pe Liviu Dragnea sau pe alții. (…) Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane a oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare.”, a mai specificat Dăncilă potrivit realitatea.net.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Februarie 2021 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.