Premierul Florin Cîţu afirmă că tulpina britanică în România este „oarecum sub control”, nu sunt efecte „devastatoare”. Acesta trage un semnal de alarmă cu privire la respectarea regulilor de protecţie sanitară.

În România, tulpina britanică este oarecum sub control, nu sunt efectele devastatoare, spune premierul Florin Cîţu, care apreciază, referitor la scenariile INSP, că „realitatea a fost de fiecare dată mai bună”.

„Deocamdată în România vedem că tulpina britanică este oarecum sub control. Nu vedem efectele devastatoare. În Marea Britanie dimanica a fost foarte activă. Nu vedem aşa ceva în România”, afirmă Florin Cîţu. El trage un semnal de alarmă cu privire la respectarea regulilor de protecţie sanitară, afirmând că nu este momentul pentru relaxare.

„Discutăm cu specialiştii INSP. Realitatea versus scenarii: realitatea a fost de fiecare dată mai bună decât scenariile”, adaugă premierul potrivit Mediafax.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19 în România: 3852 de noi cazuri și 195 de decese
Bilanțul Covid-19 în România:...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.