Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, susține că înainte înjura politicieni și alți responsabili pentru faptul că stătea blocat în traficul de pe Valea Prahovei. Ajuns ministru al Transporturilor, Drulă susține că acum se înjură singur când stă blocat în trafic.

„Am discutat cu dumnealor să se concentreze pe un traseu modern în zona critică a Văii Prahovei, cu tuneluri. E traseu cu tunel de 4 km la Bușteni, cu tunel de 2 km la Sinaia. Ar ajuta și turismul să scoți traficul din zonele respective.

I-am rugat să ne predea zone de documentație unde se poate mai ușor și mai repede și unde este critic, spre exemplu varianta ocolitoare de la Comarnic, ca să o putem scoate la licitație înainte de restul proiectului.

N-o să dureze câteva luni. Termenul contractual - e o licitație scoasă înainte să înceapă mandatul meu, e de vreo doi ani și jumate pentru documentație", a declarat Cătălin Drulă, la DigiFM.

Întrebat pe cine înjura pentru traficul de pe Valea Prahovei înainte să fie ministru, stând pe șosea bară la bară, ministrul a răspuns: „Pe politicieni și pe toți miniștri de până atunci. (Acum- n.red.) mă înjur singur”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.