Poliţia Locală Sector 1 a dat amenzi de 500.000 de lei firmelor de publicitate care nu aveau autorizaţii pentru reclama stradală, a anunţat, miercuri, primarul Clotilde Armand.

"După câteva săptămâni de luptă, Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 a dat amenzi în valoare de 500.000 lei pentru toate firmele de publicitate care nu au respectat legea şi nu aveau autorizaţii pentru publicitate stradală. Gata cu mesh-uri, bannere, prisme şi alte improvizaţii care ne sufocă oraşul", a menționat Armand.

Potrivit primarului, acţiunea Poliţiei Locale va continua până când toate reclamele ilegale vor fi îndepărtate. "Pentru unii funcţionari din Primărie era un business să închidă ochii la această afacere ilegală, pentru mine nu", a adăugat Clotilde Armand potrivit Agerpres.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.