Într-un centru comercial din Timișoara a fost făcută o dezinsecție, unde a fost folosită o substanță extrem de periculoasă. Locatarii blocului în care se afla centrul comercial au fost evacuați.

Un număr de 70 de persoane, printre care și 12 copii, au fost evacuate din bloc, după ce a fost simțit un miros înțepător la parter.

În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, s-au detectat substanţe periculoase în spaţiul comercial unde s-a efectuat dezinsecţia. La verificarea documentelor întocmite în urma dezinsecţiei, s-a constatat că a fost folosit un insecticid CY10. În continuare, se lucrează pentru ventilarea spaţiilor, urmând a se efectua alte măsurători. Persoanele evacuate din scara afectată vor fi relocate cu trei microbuze în unităţi de cazare identificate cu sprijinul operatorului economic, Primăria Municipiului Timişoara şi ISU Timiş", a anunţat Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, potrivit realitatea.net.

Locatarii evacuați din blocul afectat vor fi cazate în spații identificate cu sprijinul operatorului economic al Primăria municipiului Timişoara şi al ISU Timiş.

Potrivit echipei de intervenție, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Februarie 2021 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.