Doctorul Beatrice Mahler, manager al Institutului „Marius Nasta”, a declarat că singurul pompier angajat este în concediu de șase luni.

Există angajat un pompier la „Marius Nasta”, dar de mai bine de șase luni este în concediu. Concedii medicale combinate cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție unde sunt persoane care nu vor să lucreze. Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens”, a declarat managerul de la „Marius Nasta”.

Beatrice Mahler a mai precizat că pacienții nu au simțit incidentul care s-a produs duminică seară, la secția ATI.

Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar. La scurt timp după ce s-a făcut apelul toți cei din secția Covid s-au echipat și au intrat în scenariul roșu. Din informațiile pe care le am de la colegi flăcările s-au stins repede, de la sine. Pacienții nu au simțit nimic”, a mai spus Mahler, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Februarie 2021 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.