Sindicatul Elevilor şi Studenţilor Militanţi protestează, sâmbătă, în Bucureşti, „pentru apărarea gratuităţii la călătoriile cu CFR”.

„Evenimentul intitulat Marşul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului va avea loc sâmbătă, 20 februarie, în Bucureşti. Întâlnirea va avea loc la ora 14.00 în faţa sediului USR de pe Şoseaua Pavel D. Kiseleff, participanţii urmând să picheteze şi sediul PNL de pe Bulevardul Aviatorilor, pentru ca apoi să plece spre Piaţa Victoriei şi să-şi facă mesajul auzit în faţa Guvernului”, a transmis Sindicatul Elevilor şi Studenţilor Militanţi.

Organizatorii anunţă că vor fi respectate măsurile de distanţare socială şi protecţie, evenimentul find deschis oricărui participant, indiferent de vârstă sau de ocupaţie.

„Organizatorii protestului insistă că măsurile de austeritate lovesc în cei mai vulnerabili dintre tineri şi că Guvernul sacrifică accesul la mobilitate al studenţilor în jocurile politice la care ia parte. Aceştia se opun, de asemenea, posibilelor soluţii de compromis prin care politicienii încearcă să tempereze reacţiile venite din partea tinerilor în ultimele zile”, au mai transmis studenţii, potrivit news.ro

Şi alte organizaţii ale studenţilor au protestat faţă de decizia Guvernului e a limita călătoriile studenţilor cu trenul.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Februarie 2021 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.