Felix, motanul Grădinii Zoologice „Zimbrăria Dragoș Vodă”, din județul Neamț a fost furat la începutul acestei săptămâni de niște vizitatori. Administratorii au găsit făptașii și sunt deciși să publice imaginiile cu aceștia pe Facebook în cazul în care animalul nu este înapoiat.

Motanul Felix a dispărut fără urmă, iar administratorii îngrijorați au verificat camerele de supraveghere pentru a-i da de urmă. Prin intermediul acestora, au descoperit că motanul a fost furat de câțiva turiști, care l-au urcat într-o mașină de culoare gri.

Administratorii fac și un apel la bunăvoința acestor oameni și prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook le transmit că, dacă Felix nu se întoarce „acasă”, imaginile cu mașina vor fi făcute publice.

„În data de 15 februarie 2021, ora 14:32 acest motănel a fost furat și băgat într-o mașină de niște turiști la Grădina Zoologică!! Menționăm că totul s-a văzut pe camerele de supraveghere ale Grădinii zoologice "Dragoș Vodă"!! O dubă gri(RENAULT). Vă rugăm să îl aduceți înapoi, astfel să nu fim nevoiți să facem imaginile publice!!”, se spune în anunțul postat pe pagina de Facebook a parcului zoo, potrivit Digi24.

„Motanul are 2 ani, Chiar nu se poate aşa, să vii în vizită şi apoi să furi. Pisoiul avea zgardă, deci cine-l vedea putea să-şi dea seama că este al cuiva, că nu este vreun exemplar fără stăpân. L-am crescut de mic, mai are un frate şi o am şi pe mama lor. Sunt o iubitoare a animalelor şi nu pot să concep o asemenea faptă, să-ţi însuşeşti ceva ce nu-ţi aparţine“, a declarat pentru adevarul.ro Roxana Cojocariu, care, împreună cu soţul, administrează grădina zoologică de la sediul Administraţiei Parcului Natural Vânători Neamţ.

Femeia a spus că intenționează să se adreseze poliției.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.