Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susține că Bucureşti are un potenţial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii "iar acest potențial trebuie puternic sprijinit de către toate autoritățile publice". Drept urmare, edilul afirmă că va susţine, în dialogul cu Guvernul, rolul esenţial al Capitalei în domeniul IT, al inovaţiei şi al start-up-urilor.

"Bucureștiul are un potențial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii, iar acest potențial trebuie puternic sprijinit de către toate autoritățile publice. De aceea avem nevoie de un buget local bine construit, cu o componentă solidă de finanțare de la bugetul de stat, dar și cu soluții de cofinanțare pentru mari proiecte pe fonduri europene.

Am susținut și voi susține în continuare, în dialogul cu Guvernul României, rolul esențial al Capitalei în domeniul IT, al inovației și al start-up-urilor. Investițiile publice pe care le vom face se vor întoarce înzecit prin stimularea de noi investiții private, prin atragerea companiilor internaționale de top, prin creare de locuri de muncă bine plătite", a afirmat Nicușor Dan în postarea de pe contul său de Facebook.

Citeste si:
Siguranța vopselei și procesul de vopsire electrostatică cu vopsitorie
Siguranța vopselei și...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.