Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susține că Bucureşti are un potenţial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii "iar acest potențial trebuie puternic sprijinit de către toate autoritățile publice". Drept urmare, edilul afirmă că va susţine, în dialogul cu Guvernul, rolul esenţial al Capitalei în domeniul IT, al inovaţiei şi al start-up-urilor.

"Bucureștiul are un potențial extraordinar de dezvoltare a noilor industrii, iar acest potențial trebuie puternic sprijinit de către toate autoritățile publice. De aceea avem nevoie de un buget local bine construit, cu o componentă solidă de finanțare de la bugetul de stat, dar și cu soluții de cofinanțare pentru mari proiecte pe fonduri europene.

Am susținut și voi susține în continuare, în dialogul cu Guvernul României, rolul esențial al Capitalei în domeniul IT, al inovației și al start-up-urilor. Investițiile publice pe care le vom face se vor întoarce înzecit prin stimularea de noi investiții private, prin atragerea companiilor internaționale de top, prin creare de locuri de muncă bine plătite", a afirmat Nicușor Dan în postarea de pe contul său de Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Februarie 2021 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.