Primarul Sectorului 2 din București, Radu Mihaiu, anunță o mare curățenie publică pentru locuitorii din sector. El susține că în perioada următoare tot ce e amplasat ilegal în spațiul public (mașini, gherete sau alte obiecte) va fi eliminat, iar florăriile din intersecții vor fi reduse la cel mult una în zonă. „Eliberăm spațiul public fiindcă e prețios și trebuie să ne bucurăm toți de el”, a spus Mihaiu.

„De la preluarea mandatului am semnat sute de dispoziții de desființare pentru gherete improvizate, panouri publicitare fără autorizație, construcții ilegale. Am ridicat zeci de mașini abandonate și multe altele urmează pașii procedurali care să ducă la îndepărtarea lor. Locul unde depozităm aceste materiale este deja plin ochi și totuși, abia se vede o schimbare.

De prea mult timp nu s-a făcut ordine în Sectorul 2.

Nu am terminat, din contră. Abia începem să ne încălzim. Eliminăm din spațiul public tot ce e amplasat ilegal și nu numai. Ne îndreptăm atenția și spre cele care cândva, cumva au primit autorizație, deși blochează total trotuarele și circulația pietonilor. Nu vom mai permite mai mult de o florărie pe intersecție. Nu vom mai permite gherete care să oblige mamele cu cărucioare să coboare pe șosea. Nu vom mai permite amplasarea de panouri publicitare în spații deja înghesuite.

Eliberăm spațiul public fiindcă e prețios și trebuie să ne bucurăm toți de el”, a spus Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Februarie 2021 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.