Un ofițer de stat major, de 32 de ani în Armata Română, a murit din cauza infecției cu noul coronavirus.

„Ne-a părăsit prea devreme un camarad de valoare, un bun profesionist și mai ales un om cu un caracter puternic, un foarte bun ofițer de stat major.

Colonelul Gheorghe Năstăsescu, cu 32 de ani petrecuți în serviciul Armatei României, a pierdut din păcate lupta cu virusul SARS-CoV-2 și a lăsat în urmă o familie îndurerată.

Transmit sincere condoleanțe familiei, colegilor și prietenilor acestui om deosebit.

L-am cunoscut pe colonelul Gheorghe Năstăsescu, un ofițer extrem de curajos și dornic de a se lupta cu înălțimile, destinul său împletindu-se timp de 32 de ani cu zborul, executând peste 400 de salturi cu parașuta.

Citeste si:
COVID-19: 4.342 de cazuri noi și 101 de decese în ultimele 24 de ore
COVID-19: 4.342 de cazuri noi...

A parcurs cu profesionalism și devotament toate treptele carierei militare, desăvârșindu-și cariera în Statul Major al Apărării.

Colonelul Gheorghe Năstăsescu s-a bucurat de prețuirea şi respectul celor care i-au fost lideri, colegi sau prieteni, fiind un exemplu de moralitate şi profesionalism.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a anunțat ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, pe Facebook, potrivit Realitatea.net.

Citeste si:
Șoferița care a lovit mortal doi copii a declarat că a încurcat...
Șoferița care a lovit mortal...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.