Deputatul PSD Alexandru Rafila a a comparat prestațiile de ministru al Sănătății în cazul lui Nelu Tătaru și al lui Vlad Voiculescu, concluzionând că primul avea interes şi consistenţă în anumite activităţi pe care le desfăşura. Acesta a mai vorbit despre modul în care s-a desfășurat până acum mandatul al lui Vlad Voiculescu, care a trecut astăzi printr-o moțiune simplă, care a picat până la urmă astăzi la vot.

„Această întrebare mi-a fost pusă, la un moment dat, înainte să intre în activitate domnul Vlad Voiculescu. Atunci, eu spuneam că domnul Vlad Voiculescu ar putea să fie un ministru mai bun decât Tătaru pentru că am considerat că e un om tânăr, care avea deja experienţa sistemului de sănătate.Aşa cum am spus şi în replica pe care am dat-o la citirea moţiunii, din păcate, aşteptările mele personale mi-au fost înşelate. Acum, constat că domnul ministru Tătaru măcar avea interes şi consistenţă în anumite activităţi pe care le desfăşura. Din păcate, cu toate că a trecut o săptămână de când această moţiune a fost depusă, vedeţi că Ministerul Sănătăţii nu a luat nicio măsură concretă privind problemele ridicate în această moţiune.", a declarat Alexandru Rafila potrivit realitatea.netTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.