Florin Cîțu a anunțat, după ședința de guvern, că în companiile de stat urmează o masivă reformă care va fi tradusă prin concedieri. Premierul a precizat că sporurile și indemnizația de hrană nu vor fi tăiate prin OUG, ci se va merge în Parlament.

„Sporurile și indemnizația de hrană vom merge în Parlament, ca să nu fie atacate. Vom rediscuta legea salarizării. Am spus că nu vom crește taxele și nu le vom crește, e o linie roșie peste care nu vom trece. Nu vom crește taxele, nu vor fi afectați cetățenii și companiile private. Vom avea creștere economică de 4%.

Reforma companiilor de stat, vom vedea! Nu poți să te asiguri cine va pleca și cine nu va pleca. Vom vedea cine va pleca. Sunt companii cu pierderi. Este momentul să luăm o decizie. Au crescut salariile, au crescut subvențiile. Trebuie să luăm măsuri în companii”, a spus Florin Cîțu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.