Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Mediului, Tanczos Barna, se întâlnesc joi cu reprezentanţi ai administraţiilor publice din Bucureşti şi Ilfov, pentru a discuta despre o abordare integrată a gestionării deşeurilor.

„Primarul general al Municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, şi ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, se întâlnesc astăzi, 11 februarie 2021, cu reprezentanţi ai administraţiilor publice din sectoarele municipiului Bucureşti şi Ilfov, pentru a discuta o abordare integrată a gestionării problemei deşeurilor”, a informat Primăria Capitalei.

Întâlnirea are loc la sediul PMB şi va fi urmată de declaraţii de presă la ora 19,00.

Nicuşor Dan anunţa marţi că în cursul zilei de joi va avea o discuţie cu edilii de sector şi cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, pe tema salubrizării.

„Joi avem programată la Primăria Capitalei o discuţie cu ministrul Mediului, cu primarii celor şase sectoare din Bucureşti, cu preşedintele Consiliului Judeţean pe subiectul întreg al salubrizării în Municipiul Bucureşti, adică inclusiv cum o să facem colectare selectivă, cum o să facem depozitarea la gropile de gunoi, cum putem să folosim banii europeni care sunt deja alocaţi pe exerciţiul 2014-2020”, a arătat edilul general, Nicuşor Dan, într-o declaraţie acordată presei, potrivit Agerpres.

Retail jobs

Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.