Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri, după ce a făcut a doua doză de vaccin anti-COVID, că se simte foarte bine şi a precizat că măsurile de distanţare şi siguranţă trebuie respectate.

"Foarte bine. Probabil datorită faptului că am fost dintre cei care a avut COVID, organismul este obişnuit sau a fost obişnuit. Nici după prima doză nu am avut astfel de problemă. Şi acum mă simt excelent. (...) Măsurile de distanţare şi de siguranţă trebuie respectate. Există acea a doua tulpină mai molipsitoare de care ne temem cu toţii. Din acest motiv, vă recomand în continuare să purtaţi mască, evitaţi deplasările care nu sunt obligatorii, igienizaţi-vă mâinile! Toate măsurile de până acum trebuie să continue, pentru că, iată, ele funcţionează şi am văzut că nu a mai fost epidemia de gripă tradiţională tocmai datorită măştilor. Din acest motiv, mergeţi să vă vaccinaţi", a spus Barna.

El a subliniat că vaccinarea anti-COVID-19 este importantă.

"Problema aceea legată de liste şi de programări s-a rezolvat în cea mai mare măsură. Este un lucru bun. Vaccinarea este importantă", a mai spus vicepremierul la Spitalul Militar Central din Capitală.

Retail jobs


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.