Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat diploma de studii pe Facebook, dar şi un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în administrarea afacerilor.

Reacţia ministrului vine după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora nu ar avea studii superioare sau ar avea diplome false.

Astfel, Vlad Voiculescu a publicat marţi seara, pe Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business, din Austria.

De asemenea, Voiculescu a postat și un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.

Documentul de atestare are sigla Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Leţcai.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Februarie 2021 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.