Kelemen Hunor, președinte UDMR și vicepremier al guvernului Cîțu, a anunțat astăzi că voucherele de vacanță vor fi eliminate în acest an, în încercarea de a ține cheltuielile bugetare sub control.

El a spus că prin eliminarea voucherelor se face o economie la buget de circa 1,7 miliarde de lei, iar în acest an vor putea fi folosite voucherele din anii precedenți.

El a mai anunțat că există „un spor pentru risc când lucrezi la calculator, nu cred că trebuie păstrat, toată lumea lucrează pe calculator în secolul 21”.

Întrebat despre pensiile speciale, Hunor a spus că „ori eliminăm toate pensiile speciale, ori stabilim un plafon pentru toate pensiile speciale”.

Kelemen Hunor a mai spus că proiectul legislativ privind măsurile de scădere a cheltuielilor bugetare va fi discutat în ședința de guvern de astăzi.

Vicepremierul a făcut declarațiile la ieșirea din Spitalul Militar, unde a primit a doua doză de vaccin, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Februarie 2021 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.