Senatorul PSD, Gabriela Firea, aduce atacuri şi critici cu privire la deciziile Guvernului Cîţu. ''Actuala putere NU ȘTIE și NU e în stare să guverneze DELOC în beneficiul oamenilor. Ticăloșia PNL este strigătoare la cer!'', a scris fostul primar al Capitalei pe pagina de Facebook.

''Dacā nu stiu si nu pot, sā plece de la guvernare! Si-asa s-au cocotat la putere prin minciunā, de pe locurile 2 si 3. Fraudā moralā! Au manipulat cetatenii cā le va merge bine iar acum dau din umeri cā nu au solutii nici pentru salariati, nici pentru copii, nici pentru antreprenori, nici pentru pensionari!

Anunțul președintele PNL Ludovic Orban că, în acest an, NU se acordă NICIO MAJORARE de pensii confirmă cele mai sumbre avertimente ale noastre! Actuala putere NU ȘTIE și NU e în stare să guverneze DELOC în beneficiul oamenilor. Ticăloșia PNL este strigătoare la cer!

În campania electorală dar și pe durata anului trecut, ca răspuns la avertismentele PSD, liberalii nu știau cum să mai promită că vor crește și pensii, salarii și alocații. Că au prevăzut banii necesari în buget:

Orban, ian 2020

Retail jobs

«Vom creşte pensiile, vom creşte alocaţiile. Am prevăzut în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi în Legea bugetului de stat sumele necesare pentru a asigura creşterea pensiilor».

Florin Cîțu, nov 2020:

«Noi estimăm, mizăm pe o creștere a pensiei în următorii patru ani cu 46 la sută, anul viitor estimarea este de 8,1%».

Acum se justifică cinic printr-o așa lipsă de bani și invocă deficitul bugetar mare, deși ei însiși au provocat acest deficit prin nepricepere și cadouri fiscale gigantice către clientela politică. Minciuna a ajuns să fie forma de manifestare a guvernării PNL.

Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit de PNL. Au câștigat puterea prin minciună și dezinformare, guvernează în minciună, sfidător și disprețuitor, față de naivii care i-au votat, doar pentru a umfla buzunarele clientelei politice.

Citeste si:
Gabriela Firea propune noi măsuri pentru creșterea natalității în...
Gabriela Firea propune noi...

Nu există NICIO CATEGORIE SOCIALĂ care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste. Salariații au pierdut banii cuveniți de drept la salarii; au pierdut putere de cumpărare. Copiii au pierdut mai mult de jumătate din alocația legal stabilită!

Antreprenorii au pierdut catastrofal din afacerile lor așteptând zadarnic sprijinul promis în pandemie. Agricultorii au fost abandonați în voia lui Dumnezeu și a sorții. Acum și pensionarii așteaptă zadarnic majorarea promisă de PNL. Nici studentii nu au scapat de urgia PNL - USR-Plus!'', a scris fost primar al Capitalei pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.