Alexandru Rafila, deputat PSD şi reprezentantul României la OMS, afirmă că social democraţii pregătesc o moțiune simplă pe Sănătate, motivată de "acțiunile și mai ales inacțiunile” ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

PSD anunță că vor depune o moțiune simplă pe Sănătate, în Camera Deputaților, acesta urmând să intre în dezbatere săptămâna viitoare.

"Moțiunea simplă pe sănătate va fi depusă la Camera Deputaților cu asociațiile medicilor, cu asociațiile pacienților și săptămâna viitoare va intra în dezbatere”, a spus Radu Oprea.

De asemenea, Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD au discutat despre bugetul de stat al României și bugetul asigurărilor de stat.

Alexandru Rafila a adus critici dure la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu pe care îl acuză că are doar scuze fără soluţii.

Citeste si:
PRIMER salută inițiativa de reintroducere a listelor de medicamente...
PRIMER salută inițiativa...

"Există un grup de lucru la nivelul PSD care lucrează la un astfel de material, rămâne de văzut dacă în perioada imediat următoare acest lucru se va conctretiza prin depunerea unei moțiuni simple. În mod evident, acțiunile și mai ales inacțiunile Ministerului Sănătății și ministrului Sănătății în ultima perioadă probabil că justifică un astfel de demers politic.

Modalitatea de testare, lipsa de acțiune și de asumare în ceea ce privește spitalele și secțiile ATI și riscurile pentru pacienți, modul de gestionare a redeschiderii școlilor, care n-a fost în concordanță cu Ministerul Educației, și, mai mult, lipsa de soluții, pentru că nu am văzut soluții, am văzut doar scuze și menționări legate de o anumită grea moștenire în aceste săptămâni care au urmat numirii în funcție a domnului ministru Voiculescu”, a declarat deputatul Alexandru Rafila, potrivit antena3.ro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.