Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că elevii care s-au reîntors la școală sunt obligați să poarte masca de protecție și la orele de educație fizică, explicând că aceasta este una dintre cerinţele specialiştilor din domeniul sanitar.

"Da, este o cerinţă a celor din domeniul sănătăţii să se desfăşoare cu masca”, a afirmat ministrul Educaţiei întrebat fiind cum se vor desfăşura orele de educaţie fizică.

El a explicat că ordinul de ministru pe care l-a dat cu privire la modul de desfăşurare a cursurilor "a încercat să acopere toate situaţiile posibile şi să fie foarte clar", iar unul dintre subiectele de discuţie a fost şi cel privind desfăşurarea orelor de sport.

"Până la urmă, ultimul cuvânt l-au avut cei din domeniul sănătăţii şi, punând în balanţă şi plus şi minus, a reieşit că există obligativitatea purtării măştii inclusiv la orele de educaţie fizică”, a adăugat Cîmpeanu, potrivit adevarul.ro.

Citeste si:
Min. Sănătății insistă pe purtarea măștii în timpul orelor de sport...
Ministerul Sănătății insistă...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.