Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că unele persoane s-au „urcat politic pe o pandemie”, iar acum plătim prețul.

„Eu am fost în mijlocul acestei pandemii. În 15 mai, care a însemnat primele măsuri de relaxare, au fost și primele implicări politice. Era un trio format la acel moment, în care nu recunoșteau acea pandemie, nu recunoșteau niște măsuri, „i-am ținut în casă”. Până a venit valul de vară, cu toamna și atunci s-au ascuns”, a spus Nelu Tătaru.

Întrebat dacă unii dintre cei la care se referă sunt parlamentari PSD, Nelu Tătaru a răspuns: ”Destul de mulți dintre ei”.

„Spuneam și atunci, nu dăm vina pe comunicare. Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum plătim acel preț, că vrem, că nu vrem. Dar haideți să facem în momentul ăsta ce trebuie făcut”, a mai spus fostul ministru al Sănătății, potrivit realitatea.net.

Citeste si:
Pandemia a avut un impact negativ asupra tratamentului cancerelor...
STUDIU Pandemia a avut un...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.