Şase pacienţi care au fost transferaţi după incendiul de la Institutul "Matei Balş" în cadrul aceluiaşi spital şi în alte unităţi sanitare sunt în stare gravă, conform unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

Potrivit ministerului, situaţia pacienţilor transferaţi de la "Matei Balş" este următoarea:

* Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan" din Bucureşti: şase pacienţi în stare stabilă;

* Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti: un pacient în stare stabilă (ATI);

* Spitalul Universitar de Urgenţă "Elias" din Bucureşti: un pacient în stare stabilă;

* Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" din Bucureşti: patru pacienţi - unul în stare gravă (ATI), trei în stare stabilă;

* Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti: trei pacienţi - doi în stare stabilă, iar unul în în stare staţionară, stabilă (ATI).

* Spitalul Militar Central din Bucureşti: 2 pacienţi în stare staţionară gravă (ATI).

* Spitalul "Witting" din Bucureşti: doi pacienţi în stare stabilă;

Retail jobs

* Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti: trei pacienţi în stare stabilă;

* Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti: 2 pacienţi - 1 pacient în stare stabilă, 1 pacient intubat (ATI);

* Spitalul Monza din Bucureşti: trei pacienţi în stare stabilă.

* Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti: 13 pacienţi - 3 pacienţi în stare gravă, 10 pacienţi în stare stabilă, informează Agerpres.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.