Încă doi pacienţi transferaţi la alte spitale în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş"au decedat, a anunţat sâmbătă Ministerul Sănătăţii.

„Ministerul Sănătăţii a fost informat, în această dimineaţă, despre două decese în rândul pacienţilor care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021", se arată într-o informare transmisă de instituţie.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS-CoV-2 şi prezenta multiple afecţiuni asociate.

În al doilea caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş". Pacientul, care se afla în secţia de ATI, a fost diagnosticat cu o formă severă SARS-CoV-2 şi avea comorbidităţi.

În ambele cazuri, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului, se menţionează în informare, precizează Agerpres.

Citeste si:
Bilanț COVID în creștere: 4.271 de cazuri noi și 98 de decese
Bilanț COVID în creștere:...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.