Premierul Florin Cîţu se va vaccina astăzi, cu doza de rapel a vaccinului anti-COVID-19. Cîțu va merge tot la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila", unde s-a vaccinat șeful statului, Klaus Iohannis și membrii Guvernului.

Florin Cîțu urmează să se vaccineze cu doza de rapel a vaccinului contra coronavirus, doză care se administrează după 21 de zile de la prima inoculare. Șeful Executivului este așteptat la ora 12:00 la Spitalul Militar din Capitală. De această dată, Cîțu nu va fi vaccinat public.

Decizia celor doi oficiali de a nu se mai vaccina public cu doza de rapel, putem presupune că acest lucru se datorează faptul că țara noastră a primit în ultima perioadă mai puține doze de vaccin decât era prevăzut inițial. A existat chiar și acea decizie privind reprogramarea unui număr de 35.000 de persoane din categoria esențialilor, astfel că acesta ar putea fi motivul pentru care ambii oficiali ai statului român au decis să se vaccineze fără public, informează realitatea.net.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.