Un bărbat din județul Arad a sunat la poliție la miezul nopții pentru a raporta dispariția fiicei sale în vârstă de 17 ani. Polițiștii au făcut demersuri în acest sens și au găsit-o pe tânără la 7 km depărtare de casă, la o stână din Bătuța.

Răpitorul fetei este un cioban în vârstă de 33 de ani, din județul Covasna, care acum este sancționat pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Fata le-a confirmat polițiștilor că a fost luată împotriva voinței ei, însă nu i s-a făcut niciun rău, informează Digi24.

„Polițiștii Secției 8 de Poliție Rurală Săvârșin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, cercetează un bărbat, de 33 de ani, din județul Covasna, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În noaptea de 4 spre 5 februarie 2021, în jurul orei 00.10, polițiștii din Arad au fost sesizați de un bărbat că fiica sa, de 17 ani, ar fi fost luată cu forța de un bărbat, de 33 de ani, cioban la o stână de oi din localitatea Bătuța.

În urma apelului, a fost constituită, de îndată, echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Lipova și secțiilor rurale de poliție 7 Lipova și 8 Săvârșin.

În jurul orei 03.00, în urma căutărilor desfășurate împreună cu luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai I.J.J. Arad, minora a fost depistată în localitatea Nicolae Bălcescu, în locul denumit popular „Valea Mare”, la aproximativ 7 km de locul de unde ar fi fost luată de bărbat.

Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, în seara de 4 februarie a.c., în jurul orei 22.00. Nu ar fi fost victima vreunei alte infracțiuni.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, se spune în comunicatul Poliției.

Citeste si:
Ungaria, zguduită de 13 cutremur în mai puțin de 24 de ore
Ungaria, zguduită de 13...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.