Familiile victimelor incendiului de la Spitalul „Matei Balş” vor primi un ajutor financiar de urgenţă în valoare de 5.000 de lei, a anunţat premierul Florin Cîţu, după şedinţa în care s-a aprobat hotărârea de guvern.

Florin Cîţu a spus că s-a aprobat o hotărâre de guvern pentru a ajuta familiile victimelor tragediei de la Institutul Naţional „Matei Balş”, la fel cum s-a întâmplat şi după incendiul de la Piatra Neamţ.

„A fost aprobată o hotărâre de guvern din partea Ministerului Muncii, un lucru pe care l-am făcut şi după tragedia de la Piatra Neamţ. A fost aprobat o hotărâre de guvern prin care se propune acordarea de ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor aparţinătoare a victimelor tragediei de la Institutul Naţional „Matei Balş”, soldat cu decesul unor bolnavi şi rănirea altora. Se propune ca familiile celor afectaţi să beneficieze de un ajutor de urgenţă în valoare de 5.000 de lei pentru fiecare persoană afectată”, a spus Cîţu.

Suma maximă ce poate fi acordată pentru acest ajutor este de un milion de lei, menționează Mediafax.

Citeste si:
Primele imagini cu medicul erou de la Piatra Neamț, Cătălin Denciu
Primele imagini cu medicul...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.