Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a mărturisit că anul 2020 l-a ținut departe de familie. Tătaru a ales să nu să stea pur și simplu în birou la minister, dar să rezolve problemele din teren.

„Sunt din linia I, mai aveam actuali sau foști colegi parlamentari care-mi spuneau să rămân în minister, cine nu a cunoscut linia I nu o va înțelege niciodată. Acolo îți este locul în situații de criză. Ce ar fi însemnat ca eu, ca ministru, să dau niște ordine, deși în sufletul meu știam că nu corespunde nimic din teritoriu cu ce aflam noi la minister. Era un moment în care mă gândeam la ai mei, la frații mei din corpul medical cum le era frică, strigându-și disperarea. Întrebat, copilul meu de 10 ani ce să-i aducă moșul... a spus să i-l aduca pe tata, i-a îndeplinit și lui, dar cred că a fost un an în care cred că a fost mândru de tatăl lui, deși durerea lui era mare dar în acest moment, cred că fiecare dintre noi am trecut și suntem mândri de anul prin care am trecut”, a spus fost ministru al Sănătății potrivit realitatea.net.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.