Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că după 3 luni de mandat, pleacă de la Prefectura Capitalei.

„Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești.

Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată.

Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile.

Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR - Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune.

Citeste si:
Cîțu anunță că nu va permite o nouă Mineriadă: Nu în mandatul meu...
Cîțu anunță că nu va permite...

Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!”, a scris, pe Facebook, Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei printr-o Hotărâre de Guver, în data de 22 octombrie 2020. Berbeceanu l-a înlocuit în funcţie pe Gheorghe Cojanu, protagonist al unei serii de bâlbe și gafe care au premers intrării Capitalei în scenariul roșu, care, tot printr-o hotărâre de guvern, a fost numit în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Citeste si:
Berbeceanu: „Cinci unităţi de învăţământ din Capitală vor continua...
Berbeceanu: „Cinci unităţi de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.